Pacojet 4
Availability as of November 2022
Availability as of November 2022
Perfektion à la minute.
Pacojet är en dynamisk, professionell köksapparat som gör det enkelt att producera högkvalitativa rätter och samtidigt spara tid, arbetsinsats och reducera matsvinnet.
Tiotusentals kockar världen över förlitar sig på Pacojet när de skall producera utsökta mousser, såser och glass med ett enkelt knapptryck. Oavsett årstid blir dina kulinariska kreationer uppskattade för dess intensitet och naturliga smaker.
En ny prägel på kreativ matlagning.
Med hög noggrannhet roterar Pacojetkniven med 2000 varv per minut och skivar mikro-tunna skivor ur det frusna innehållet vilket resulterar i en ultra-fin textur. Oanvänt innehåll i bägaren förblir homogent infryst och kan användas när det passar dig.
Pacossering® = processa frysta livsmedel utan att först tina dem.
Ta ut den frysta bägaren ur frysen som håller en temperatur på -18 °C till -23 °C. Placera bägaren i Pacojeten.
En höghastighetskniv skivar extremt tunna skivor vid varje rotation och processar en portion på endast 20 sekunder.
Resultatet är en krämig, helt slät produkt som håller ca -12°C, en optimal temperatur för frysta desserter. Servera direkt eller låt stå i en glasskyl/frys som håller ca -12°C till -15°C.
Pacojet 2 PLUS levereras komplett med tillbehören nedan.
Extra tillbehör som ej ingår i standardförpackningen.
Box innehållande 4 st rostfria Pacosseringsbägare med lock och etiketter
Pacojet kan även processa icke fryst mat. Utnyttja fördelarna med det breda utbudet av möjligheter att processa icke frysta ingredienser med
Pacojets Coupeset
Behåller skärpan längre än standardkniven. Rekommenderas till kunder som ofta pacosserar hårda livsmedel, t.ex. nötter m.m.
Ingår som standard med Pacojet 2 PLUS
Hjälpsam och praktisk förbättring när det gäller visuell organisation i köket. Finns i färgerna gult, blått, rött, grönt och guld. Säljes styckvis eller i box om 10 st.
Den praktiska isolerade boxen för 4 st bägare är till stor hjälp för att skydda dina djupfrysta bägare mot oönskad värme.
Bevisat mycket praktisk för transport av djupfrysta Pacojet-bägare, inom området för buffé- och eventköket likväl som inom det dagliga köksarbetet när flera bägare pacosseras för senare användning. Levereras utan bägare.
En inbunden bok med bl.a. recept, praktiska råd och tips.
Ibland behöver även de bästa apparaterna servas. Vi har för närvarande två auktoriserade serviceföretag som sköter all Pacojet-service och som även har reservdelar på lager. I mån av tillgång finns även lånemaskiner så kunder ej behöver stå utan Pacojet under servicetiden.
QSS AB
Sandsborgsvägen 50
122 33 Enskede
Telefon 08-448 18 55
Fax 08-94 67 11
Restaurangservice i Göteborg AB
Laxfiskevägen 6
433 38 Partille
Telefon: 031-22 72 40
Fax: 031-707 58 20
Lösningen för alla dina cateringbehov inom vården
Skapa kvalitetsmåltider från färska ingredienser samtidigt som du tar hänsyn till särskilda kostbehov.
Ekonomisk och enkel att använda. Pacojet möjliggör effektiva, högkvalitativa lösningar för din matlagning inom vården.