osCommerce
 
Produkter
Apparater->
Bar->
Disk & städ
Kantiner->
Kokkärl->
Redskap->
Servering->
Övrigt
FYNDHÖRNA
Sök produkt
 

Avancerad sök
Information
Om företaget
Köpvillkor
Kontakta oss

OANA AB
---
08-6012995
info@oana.se


Köpvillkor
Alla priser i webshoppen är INKLUSIVE moms.

Betalningsvillkor
Betalning av varor sker alltid med kreditkort. Vi accepterar VISA och MasterCard och använder säker betallösning via DIBS.

Priser
Alla priser anges inklusive svensk moms 25 %.

Leveranstid
Normalt tar det cirka en vecka att få hem sina beställda varor. Ibland kan det gå fortare, men tar det längre tid hör vi alltid av oss.

Leveranssätt
Vi skickar paketen med DHL ServicePoint till privatpersoner och DHL Paket till företag. Privatpersoner hämtar ut sitt paket på närmaste utlämningsställe, vanligtvis en kiosk, bensinmack eller videobutik. Mottagaren aviseras via SMS eller e-post. Företag får sitt paket levererat till dörren, förutsatt att någon är på plats och tar emot det.

Fraktkostnader
Frakten kostar alltid 95 kr inklusive moms oavsett vikt och storlek.

Full returrätt
Är du inte nöjd med produkten är det bara att skicka tillbaka till oss. Använd då den medföljande returfraktsedeln. Lämna paketet till samma utlämningsställe där du hämtade ut paketet. Returrätten gäller i 14 dagar och endast för produkter som är helt oanvända och oskadade och returneras i originalförpackning/-emballage.

Reklamation
OANAde Möjligheter AB tillämpar konsumentköplagen vid alla fall av reklamationer. Vi åtar oss naturligtvis att byta felaktiga eller trasiga produkter. Synliga fel ska anmälas direkt till chauffören eller till utlämningsställets personal. Lös i sådana fall inte ut paketet. Dolda fel måste anmälas till oss inom 3 dagar.

Säkerhet
Vi kommer under inga omständigheter att lämna ut några person- eller adressuppgifter till tredje part. Vår betallösning bygger på den allra senaste säkerhetstekniken. Samtliga kreditkorttransaktioner utförs och genomförs av DIBS-DebiTech. Inga kortuppgifter lagras.

Reservation
Vi reserverar oss mot felaktigheter i prislista och innehåll på webbsidan.
Fortsätta